Gastronomi

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser Lekt. Pris*  
14073-1 Mad til Hverdag og Fest 05‑01‑2021 18:30 18:30 Tir Højby Skole Margit Sørensen 28,00 DKK 800,00
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 14073-1
  • Navn: Mad til Hverdag og Fest
  • Start: 05‑01‑2021 18:30
  • Start tid: 18:30
  • Ugedag: Tir
  • Sted: Højby Skole
  • Underviser: Margit Sørensen
  • Lekt.: 28,00
  • Pris*: DKK 800,00
Se mere   Luk  

 

Mad for mænd- Lær at lave dejligt hverdags og gæstemad
Har du lyst til at lære at tilberede daglige og gæstemiddage, så er her muligheden.
Vi laver kød, fiskeretter, buffet'er, vildt , brød, saucer og desserter.
Foruden det traditionelle danske køkken, vil der vil være inspiration fra det moderne og klassiske.
Desuden vil vi efterkomme kursisternes ønsker.
Vi spiser middagene sammen med en god flaske øl, vin eller hvad man har lyst til at medbringe.

 

Hilsen fra Margit.
Er du folkepensionist og modtager ældrecheck eller er førtidspensionist reduceres din kursuspris med kr. 450

 

Kurset starter igen jan.2020

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 14073-1
Status: Igangsat
Første møde: 05-01-2021 18:30
Mødegange: 7
Lektioner: 28
Undervisere: Margit Sørensen
Priser:
Kursuspris DKK 800,00
2021 Fermeteringskursus 06‑01‑2021 19:00 19:00 Ons Højby Skole Karen Maria Bisgaard Jensen 21,00 DKK 800,00
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 2021
  • Navn: Fermeteringskursus
  • Start: 06‑01‑2021 19:00
  • Start tid: 19:00
  • Ugedag: Ons
  • Sted: Højby Skole
  • Underviser: Karen Maria Bisgaard Jensen
  • Lekt.: 21,00
  • Pris*: DKK 800,00
Se mere   Luk  

Fermetering (betyder at gære) er en ældgammel medtode at konservere mad på,kinserne skrev om teknikken i gamle bøger og allerede i 1300 tallet introduserede Djengis Khan, fermenteret kål (sauerkraut) til europærerne, men fermetering er alt andet end saurkraut, alle grøntsager, frugt/bær kan anvendes,der er nærmest ingen grænser og  er man først begyndt at fermentere bliver det nemt en livsstil, alle smagstoffer bevares/fremhæves ved processen, selve fermeteringen gør de rå grøntsager lettere at fordøje og deres næringstoffer lettere tilgængelig og kan tåles af alle.

kurset indeholder bla. fermetring af frugt/grøntsager, og fermenterede drikke, opskrifter også på hvor det fermenterede kan anvendes, du bedes medbringe to patentglas 1.l og 2.l samt gummihandsker.

undrviseren medbringer til første kursusgang grøntsager og kefirkorn til fermetering og kefirvand, og andre fermeterede drikke,samt kombuchasvamp/mor til frembringelse af bla.kombucha. indkøb af varer til fermetering afregnes med undervisren.

Underviser:Karen Maria Bisgaard Jensen tlf.31 24 71 97

Er du bosat i Odsherred Kommune og modtager ældrecheck eller er førtidspensionist fratrækkes kursusprisen kr. 450 (kun et fradrag pr. år)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2021
Status: Igangsat
Første møde: 06-01-2021 19:00
Mødegange: 7
Lektioner: 21
Undervisere: Karen Maria Bisgaard Jensen
Priser:
Almen DKK 800,00
14013-1 Madlavning (kreativt for alle mænd) 07‑01‑2021 18:30 18:30 Tor Vallekille-Hørve Skole Solveig Kjærulf 27,00 DKK 750,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

 

 

 

Brænder du for at kunne lave mad, både danske og udenlandske retter? 
På dette kursus vil du lære hvordan, man tryller en lækker middag til din hjertenskær, eller noget godt til sig selv og sin familie .  

nyt hold januar 2020

Udgifter til råvarer må påregnes.

er du folkepensionist og modtager ældrecheck eller er førtidspensionist reduceres din kursuspris med kr. 450

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 14013-1
Status: Igangsat
Første møde: 07-01-2021 18:30
Mødegange: 6
Lektioner: 27
Undervisere: Solveig Kjærulf
Priser:
Kursuspris DKK 750,00
dof