Personlighedsudviklende fag

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser Lekt. Pris*  
138401 Mindfulness "og stress håntering Asnæs-Grevinge Hallen Anja Torsbakke 0,00 DKK 550,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  
 1. Mindfulness forløb på 6 gange  

  Er du syg med stress, har du haft stress eller bare bekymret for om du kunne gå ned med stress er dette hold specielt for dig.

  Dog er det ikke et krav da Mindfulness rummer meget evidens baseret videnskab som ALLE kunne drage stor nytte af i en travl hver dag

 1. Introduktion til forløbet og mindfulnes

Hvorfor mindfulness og hvordan virker det.

Mindfulness øvelse.

Dit commitment  og udbytte

Autopilot, handlemodus kontra værensmodus.

Udfyldelse af test

 1. 2 Udbrændthed, følelsen af afmagt og konstant træt

Hvordan er det gået siden sidst.

Mindfulness øvelse

Bevidst nærvær og udmattelsestragten

Tanker og tankemyldre

I følelsernes magt, frygt, vrede, tristhed mv

Forskellen på at træffe bevidste valg og ubevidste valg

 1. 3 Accept og rummelighed overfor sin indre kritikker

Hvordan er det gået siden sidst

Mindfulness øvelse

Opmærksomhed på sin inder dommer og kritikere de er der af en årsag.

 1. 4 Hjernens evne til at lære nyt, når du meditere kontinuerligt.

Hvordan er det gået siden sidst.

Mindfulness øvelse

Neuroplasticitet, det mentale trænings center.

Åbner op for hjertet

 1. 5 Bevidsthed om dine værdier

Hvordan er det gået siden sidst

Mindfulness øvelse

Hvad er dine værdier

At prioritere sine værdier højest

Hvad er dine styrker

Hvordan kan du arbejde bevidst med at vælge domæner hvor dine styrker kommer i spild.

 1. 6 Egenomsorg

Hvordan er det gået siden sidst.

Mindfulness øvelse.

Hvad er din form for egen omsorg,

Egenomsorg og selvværd hænger sammen

Test igen.

Og vi takker af for denne gang

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 138401
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 01-01-0001 00:00
Mødegange: 0
Lektioner: 0
Undervisere: Anja Torsbakke
Priser:
Almen DKK 550,00
13894 “NÅR NATUREN KALDER ” 20‑08‑2018 11:00 11:00 Man Grevinge Kanalvej 25,B Shannie Voldum 12,00 DKK 475,00
Se mere   Luk  
 • Holdnr: 13894
 • Navn: “NÅR NATUREN KALDER ”
 • Start: 20‑08‑2018 11:00
 • Start tid: 11:00
 • Ugedag: Man
 • Sted: Grevinge Kanalvej 25,B
 • Underviser: Shannie Voldum
 • Lekt.: 12,00
 • Pris*: DKK 475,00
Se mere   Luk  

 

“NÅR NATUREN KALDER ”

En læring i DET OPRINDELIGE med indiansk visdom som tilgang til dette kursus

Er du “én af dem” som oplever og fornemmer naturens puls, dyrenes stemmer/dialoger, menneskers vibrationer og mange andre “fornemmelser” stærkt gennem dine sanser? Det kaldes også “klarføling”? Eller oplever du, at du er kommet “væk fra dig selv” ?

Meld dig til dette sommer kursus på “Wolf Road” - stedet ved Lammefjorden hvor den indianske levevis er i højsædet. Lær teknikker og insigter i  læren fra “Det oprindelige folk” - Native American, Maya Indianerne, Toltekerne og Inka indianerne. Lær hvordan du kan implementere det i dit daglige liv og bruge teknikker der giver dig harmoni og indre balance i en stresset  hverdag. Gå på opdagelse i og omkring dig selv. Bliv mere bevidst om dine sanser, tanker,evner.

3 dage med intense sanse oplevelser, trommerejser, deling af visdom, indiansk tilgang til hvordan dine sanser kan skærpes og hvordan du kan se, høre og føle naturens kalden. Den kalden som vi et eller andet sted i os selv genkender, savner, søger efter fred og harmoni.

Din guide/underviser Shannie Voldum er oplært gennem mange år af Det oprindelse folk i den shamanske tilgang til livet – dels gennem rejser og dels gennem undervisning/oplæring i England, Spanien,Frankrig, Mexico og Danmark - der er en livs lang rejse og livsfilosofi.

Shannie Voldum har dedikeret sit liv til, at hjælpe og vidergive læren om naturen kontra mennesker og dyr.

KOM OG VÆR I NUET – BLIV KLOGERE PÅ DIG SELV OG NATURENS KALDEN

Underviser: Shannie Voldum – Medicin navn Magic Moon Wolf. Indviet medicin kvinde indenfor den indianske livsfilosofi. Medicin navn:  Magic Moon Wolf  Tlf.22 59 53 12 (træffes bedts ml kl 9.30 – 14)

 Er du folkepensionist og får ældrecheck eller er du førtidspensionist bliver der trukket 450 kr. fra kursusprisen


Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 13894
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 20-08-2018 11:00
Mødegange: 3
Lektioner: 12
Undervisere: Shannie Voldum
Priser:
Almen DKK 475,00
13893 “ 2 BE HAPPY ” 03‑09‑2018 11:30 11:30 Man Grevinge Kanalvej 25,B Shannie Voldum 24,00 DKK 820,00
Se mere   Luk  
 • Holdnr: 13893
 • Navn: “ 2 BE HAPPY ”
 • Start: 03‑09‑2018 11:30
 • Start tid: 11:30
 • Ugedag: Man
 • Sted: Grevinge Kanalvej 25,B
 • Underviser: Shannie Voldum
 • Lekt.: 24,00
 • Pris*: DKK 820,00
Se mere   Luk  

 

Dette hold er målrettet dig der ønsker, at komme videre i dit liv. Modtage redskaber, øvelser, indsigter m. m i dig selv. Undervisningen vil bære præg af den indianske livsfilosofi / forståelse for naturen i og udenfor os selv. Ur gamle erfaringer der hviler i os – NATUREN KALDER. Undervisningen appellere til dig der ønsker, at komme videre i dit liv på en langt mere simpel måde – også til dig der er behandler – psykolog – læge. Kurset henvender sig til alle  - ung som gammel. Shannie Voldum er selvstændig og ejer bla. rådgivnings firmaet ”2BE HAPPY” Hun er 58 år, mor til 3, mormor til 2 – Shannie , Magic Moon Wolf, har siden sit 16.år valgt, at gå shamanens vej – bla. via hendes mange rejser hvor hun er blevet undervist / trænet/ indviet af medicin mænd fra Spanien, England, Amerika, Mexico. Derudover er hun sol danser på 4 år hos chief Wind Eagle fra New Mexico Shannie bor og er keeper af stedet Wolf Road –  v. Lammefjorden, sanger og trommer. På Wolf Road giver hun undervisning, rådgivning og meget mere.

Shannie siger om sig selv : Jeg er stifinder for mange mennesker der søger, at finde harmoni, balance, erfaring, viden omkring NATUREN –DYRENE – PLANTERNE og meget andet ”. Erfaringen bygger dels på en omtumlet og hård opvækst hvor overlevelse var en kamp hver dag og dels træning indenfor den shamanistiske livsfilosofi ,ånd og tankegang omkring det, at leve i ligeværdighed med sig selv og andre levende væsner. Og ikke mindst 17 år som fængselsbetjent i lukket mandefængsel hvor Shannie stoppede i 1999 efter et knivoverfald. Siden har hun dedikeret sit liv til, at dele og hjælpe andre. Magic Moon Wolf – siger: ” At have ” ondt i livet” er oftest baseret på manglende redskaber til håndtering af bla. stress – sorg – bekymringer – sygdom ect. Overskud i hverdagen fysisk som psykisk kan være er en ”mangelvare” i dit liv”. Find vejen gennem redskaber i 2BE HAPPY

Undervisningen vil komme omkring :

 • Kroppens FORSVARS & ANGREBS ZONER
 • Kroppens HUKOMMELSE
 • Kroppens SIGNALER/REAKTIONER
 • Tromme rejser
 • Natur øvelser – udendørs arbejde/øvelser

På dette hold vil vi komme tæt på os selv – gå på opdagelse i sindets finurlige kringle kroge og ikke mindst få   redskaber gennem undervisning, tromme rejser, sanse øvelser og meget mere spændende. Dette skulle gerne ” munde ud i ” hvordan du IGEN får overskud – indre balance – overblik og ikke mindst KONTROL over DIT LIV?

Alt i alt en rejse sammen med de andre på holdet og guidet profesionelt af Shannie – Magic Moon Wolf. 2 BE HAPPY er simpelt nok med redskaber til, at komme videre

Underviser: Shannie Voldum – Medicin navn Magic Moon Wolf. Indviet medicin kvinde indenfor den indianske livsfilosofi. Medicin navn:  Magic Moon Wolf  Tlf.22 59 53 12 (træffes bedts ml kl 9.30 – 14)

 Er du folkepensionist og får ældrecheck eller er du førtidspensionist bliver der trukket 450 kr. fra kursusprisen


Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 13893
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 03-09-2018 11:30
Mødegange: 8
Lektioner: 24
Undervisere: Shannie Voldum
Priser:
Almen DKK 820,00
13895 Mindfulness- og stress håndtering 18‑09‑2018 10:00 10:00 Tir Rørvig Sognegård Peter Ovesen 25,00 DKK 780,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Mindfulness-  Nærvær i livet

Dette kursus henvender sig til dig, som ønsker mere nærvær i dit liv, mindre stress og bedre relationer, både til dig selv og til mennesker omkring dig. Det henvender sig til dig, der ønsker at forbedre din evne til at træffe gode beslutninger i dit liv, og som er villig til dagligt at arbejde på, at ovenstående skal ske.

Mindfulness handler om at blive mere nærværende i livet. Det er en træning i at øge vores bevidsthed om hvordan og til hvad, vi bruger vor opmærksomhed. Meditation indgår som et element til at skabe kontakt til os selv. I træningen indgår også en opmærksomhed på accept, og på at kunne give slip på bekymringer og at give mere plads til nærvær og kærlig venlighed.

Mindfulness er udogmatisk. Det kan tilgås fra en ren videnskabelig vinkel som hjernetræning, eller det kan tilgås fra en mere spirituel og udviklingsorienteret vinkel. Det er gentagne gange videnskabeligt bevist, at mindfulness giver mindre stress og øget livskvalitet.

Kurset er bygget op over 8 gange, heraf også en formiddag i skoven. På denne intensive formiddag i skoven inviteres til inspirerende nærvær i naturens rum, guidede meditationer og sansevandring.

Kurset er meget praktisk orienteret; det er først, når vi kan omsætte teori til praksis, at det virkelig gør en forskel. Derfor indeholder kurset en vekselvirkning imellem teoretiske oplæg og praktisk erfaring/øvelser. En gradvis introduktion til meditation herunder kropsscanning, er en væsentlig del. Vi arbejder med at omsætte mindfulness forståelse til praksis i det levede liv.

Hvis du ønsker disse positive ændringer i dit liv, som potentielt kan give dig væsentligt bedre livskvalitet, så kræver det naturligvis en indsats. Du skal regne med 10-20 minutters daglig meditation samt øve dig dagligt på at have et særligt fokus på nærvær, accept og åbenhed. Målet med kurset er, at deltagerne bliver i stand til på egen hånd at fortsætte med at bruge mindfulness i hverdagen.

Underviser: Peter Ovesen, Mindfulness instruktør og Friluftsvejleder

Kontakt mail: naturogmindfulness@gmail.dk  Tlf/Sms : 50508810

Fokepensionister der oppbærer ældrecheck og førtidspensionister har mulighed for et årligt tilskud på 450 kr.der fratrækkes kursusprise4n

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 13895
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 18-09-2018 10:00
Mødegange: 8
Lektioner: 25
Undervisere: Peter Ovesen
Priser:
Almen DKK 780,00
138400 Mindfulness "og stress håndtering 20‑09‑2018 14:45 14:45 Tor Asnæs-Grevinge Hallen Anja Torsbakke 9,00 DKK 550,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  
 1. Mindfulness og stress håndtering

 2. Er du syg med stress, har du haft stress eller bare bekymret for om du kunne gå ned med stress er dette hold specielt for dig.

  Dog er det ikke et krav da Mindfulness rummer meget evidens baseret videnskab som ALLE kunne drage stor nytte af i en travl hver dag

 1. Introduktion til forløbet og mindfulnes

Hvorfor mindfulness og hvordan virker det.

Mindfulness øvelse.

Dit commitment  og udbytte

Autopilot, handlemodus kontra værensmodus.

Udfyldelse af test

 1. 2 Udbrændthed, følelsen af afmagt og konstant træt

Hvordan er det gået siden sidst.

Mindfulness øvelse

Bevidst nærvær og udmattelsestragten

Tanker og tankemyldre

I følelsernes magt, frygt, vrede, tristhed mv

Forskellen på at træffe bevidste valg og ubevidste valg

 1. 3 Accept og rummelighed overfor sin indre kritikker

Hvordan er det gået siden sidst

Mindfulness øvelse

Opmærksomhed på sin inder dommer og kritikere de er der af en årsag.

 1. 4 Hjernens evne til at lære nyt, når du meditere kontinuerligt.

Hvordan er det gået siden sidst.

Mindfulness øvelse

Neuroplasticitet, det mentale trænings center.

Åbner op for hjertet

 1. 5 Bevidsthed om dine værdier

Hvordan er det gået siden sidst

Mindfulness øvelse

Hvad er dine værdier

At prioritere sine værdier højest

Hvad er dine styrker

Hvordan kan du arbejde bevidst med at vælge domæner hvor dine styrker kommer i spild.

 1. 6 Egenomsorg

Hvordan er det gået siden sidst.

Mindfulness øvelse.

Hvad er din form for egen omsorg,

Egenomsorg og selvværd hænger sammen

Test igen.

Og vi takker af for denne gang

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 138400
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 20-09-2018 14:45
Mødegange: 4
Lektioner: 9
Undervisere: Anja Torsbakke
Priser:
Almen DKK 550,00
138104 Fra vision til handling 18‑11‑2018 09:30 09:30 Søn Aksen - Biblioteket Asnæs Specialist med professionel akademisk uddannelse Specialist med professionel akademisk uddannelse 8,00 DKK 500,00
Se mere   Luk  
 • Holdnr: 138104
 • Navn: Fra vision til handling
 • Start: 18‑11‑2018 09:30
 • Start tid: 09:30
 • Ugedag: Søn
 • Sted: Aksen - Biblioteket Asnæs
 • Underviser: Specialist med professionel akademisk uddannelse Specialist med professionel akademisk uddannelse
 • Lekt.: 8,00
 • Pris*: DKK 500,00
Se mere   Luk  

Fra vision til handling

Denne dag drejer sig udelukkende om om at sikre der er en klar rød tråd i alle handlinger og initiativer der skal sikre at visionen, målet eller drømmen nås.

Målgruppe

Du har lyst til at skabe og videreudvikle. Du har lyst til at få færdigheder i hvordan visioner etableres og ikke mindst hvordan de føres ud i livet baseret på teorierne og helt konkrete eksempler fra virkeligheden. Om det er en virksomhed, en organisation, forening, den personlige vision eller noget helt andet er ikke afgørende, idet tilgangen og metoden er den samme.

Udbytte og indhold

Du vil få i indsigt i en række meget spændende og veldokumenterede redskaber og værktøjer der giver dig mulighed for at træffe de rigtige beslutninger og dermed i endnu højere grad lykkes med at nå dine mål og drømme eller vision.

Hvordan visionssøgning og visionskvalificering kan klares enkelt og systematisk.

Du får præsenteret spændende eksempler på visioner og hvordan de er ført ud i livet for både virksomheder og store personligheder.

Du vil få indsigt i moderne forretningsudviklingsmetoder, markedsføring med vægt på branding der gør en forskel. Du vil få indsigt i hvordan du som enkeltperson kan lykkes med at nå dine mål og drømme i livet

Form

Kombination af præsentationer med stor vægt på involvering og debat.

Underviser

Specialist med professionel akademisk uddannelse og med dokumenteret international erfaring i denne særlige disciplin.

 Er du folkepensionist og får ældrecheck eller er førtidspensionist er prisen 50. kr.

.

 •  

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 138104
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 18-11-2018 09:30
Mødegange: 1
Lektioner: 8
Undervisere: Specialist med professionel akademisk uddannelse Specialist med professionel akademisk uddannelse
Priser:
Almen DKK 500,00
13895-1 Mindfulness- Nærvær i livet 15‑01‑2019 10:00 10:00 Tir Rørvig Sognegård Peter Ovesen 25,00 DKK 780,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Mindfulness-  Nærvær i livet

Dette kursus henvender sig til dig, som ønsker mere nærvær i dit liv, mindre stress og bedre relationer, både til dig selv og til mennesker omkring dig. Det henvender sig til dig, der ønsker at forbedre din evne til at træffe gode beslutninger i dit liv, og som er villig til dagligt at arbejde på, at ovenstående skal ske.

Mindfulness handler om at blive mere nærværende i livet. Det er en træning i at øge vores bevidsthed om hvordan og til hvad, vi bruger vor opmærksomhed. Meditation indgår som et element til at skabe kontakt til os selv. I træningen indgår også en opmærksomhed på accept, og på at kunne give slip på bekymringer og at give mere plads til nærvær og kærlig venlighed.

Mindfulness er udogmatisk. Det kan tilgås fra en ren videnskabelig vinkel som hjernetræning, eller det kan tilgås fra en mere spirituel og udviklingsorienteret vinkel. Det er gentagne gange videnskabeligt bevist, at mindfulness giver mindre stress og øget livskvalitet.

Kurset er bygget op over 8 gange, heraf også en formiddag i skoven. På denne intensive formiddag i skoven inviteres til inspirerende nærvær i naturens rum, guidede meditationer og sansevandring.

Kurset er meget praktisk orienteret; det er først, når vi kan omsætte teori til praksis, at det virkelig gør en forskel. Derfor indeholder kurset en vekselvirkning imellem teoretiske oplæg og praktisk erfaring/øvelser. En gradvis introduktion til meditation herunder kropsscanning, er en væsentlig del. Vi arbejder med at omsætte mindfulness forståelse til praksis i det levede liv.

Hvis du ønsker disse positive ændringer i dit liv, som potentielt kan give dig væsentligt bedre livskvalitet, så kræver det naturligvis en indsats. Du skal regne med 10-20 minutters daglig meditation samt øve dig dagligt på at have et særligt fokus på nærvær, accept og åbenhed. Målet med kurset er, at deltagerne bliver i stand til på egen hånd at fortsætte med at bruge mindfulness i hverdagen.

Underviser: Peter Ovesen, Mindfulness instruktør og Friluftsvejleder

Kontakt mail: naturogmindfulness@gmail.dk  Tlf/Sms : 50508810

Fokepensionister der oppbærer ældrecheck og førtidspensionister har mulighed for et årligt tilskud på 450 kr.der fratrækkes kursusprise4n

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 13895-1
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 15-01-2019 10:00
Mødegange: 8
Lektioner: 25
Undervisere: Peter Ovesen
Priser:
Almen DKK 780,00