Gastronomi for Mænd/Kvinder

Kurset starter med gennemgamg af teknikker og grundtilberedning med gode råvare, samt værdien af godt værktøj. Her en prøve med  gode og dårlige knive, så man forstår meningen med godt værktøj.
Der ud over vil det være overvejende grundfremstilling af mest mulig selv, alt efter hvad der kan lade sig gøre med hensyn til tid og køkkenfacilitete

Det vil være en blanding af  gastronomisk hverdagsmad samt mere gæstepræget retter, med forretter og desserter, bagværk m.m. 

Udgifter til råvarer må påregnes

Bjarne Nielsen er uddannet  kok i 1966 på Resturant Josty i Fredriksberghave efter endt læretid kok i resturant Bjørnekælderen ved Aveny teater på Fredriksberg. har bl.a. også arbejdet som kok på den Danske Ambasade i Stokholm, på hotel Strandparken i Holbæk og 18 år som køkkenchef  på Gastromernes kursusejendom i Rørvig

 er du folkepensionist og modtager ældrecheck eller er du førtidspensionist reduceres kursuprisen med kr. 450

kurset starter igen januar 2019

Kurset starter med gennemgamg af teknikker og grundtilberedning med gode råvare, samt værdien af godt værktøj. Her en prøve med  gode og dårlige knive, så man forstår meningen med godt værktøj.
Der ud over vil det være overvejende grundfremstilling af mest mulig selv, alt efter hvad der kan lade sig gøre med hensyn til tid og køkkenfacilitete

Det vil være en blanding af  gastronomisk hverdagsmad samt mere gæstepræget retter, med forretter og desserter, bagværk m.m. 

Udgifter til råvarer må påregnes

Bjarne Nielsen er uddannet  kok i 1966 på Resturant Josty i Fredriksberghave efter endt læretid kok i resturant Bjørnekælderen ved Aveny teater på Fredriksberg. har bl.a. også arbejdet som kok på den Danske Ambasade i Stokholm, på hotel Strandparken i Holbæk og 18 år som køkkenchef  på Gastromernes kursusejendom i Rørvig

 er du folkepensionist og modtager ældrecheck eller er du førtidspensionist reduceres kursuprisen med kr. 450

kurset starter igen januar 2019


Tilmeld nu

Info

Holdnummer: 138501
Status: Igangsat
Første møde: 12-09-2018 18:00
Mødegange: 7
Lektioner: 24.5
Undervisere: bjarne Nielsen
Priser:
Kursuspris DKK 850,00
Almen DKK 875,00

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokale Sted
12-09-2018 18:00 12-09-2018 21:00 3,50 Hjemkundskab Højby Skole
26-09-2018 18:00 26-09-2018 21:00 3,50 Hjemkundskab Højby Skole
10-10-2018 18:00 10-10-2018 21:00 3,50 Hjemkundskab Højby Skole
24-10-2018 18:00 24-10-2018 21:00 3,50 Hjemkundskab Højby Skole
07-11-2018 18:00 07-11-2018 21:00 3,50 Hjemkundskab Højby Skole
21-11-2018 18:00 21-11-2018 21:00 3,50 Hjemkundskab Højby Skole
05-12-2018 18:00 05-12-2018 21:00 3,50 Hjemkundskab Højby Skole
  • Start: 12-09-2018 18:00
    Slut: 12-09-2018 21:00
    Lektioner: 3,50
    Lokale: Hjemkundskab
    Sted: Højby Skole
  • Start: 26-09-2018 18:00
    Slut: 26-09-2018 21:00
    Lektioner: 3,50
    Lokale: Hjemkundskab
    Sted: Højby Skole
  • Start: 10-10-2018 18:00
    Slut: 10-10-2018 21:00
    Lektioner: 3,50
    Lokale: Hjemkundskab
    Sted: Højby Skole
  • Start: 24-10-2018 18:00
    Slut: 24-10-2018 21:00
    Lektioner: 3,50
    Lokale: Hjemkundskab
    Sted: Højby Skole
  • Start: 07-11-2018 18:00
    Slut: 07-11-2018 21:00
    Lektioner: 3,50
    Lokale: Hjemkundskab
    Sted: Højby Skole
  • Start: 21-11-2018 18:00
    Slut: 21-11-2018 21:00
    Lektioner: 3,50
    Lokale: Hjemkundskab
    Sted: Højby Skole
  • Start: 05-12-2018 18:00
    Slut: 05-12-2018 21:00
    Lektioner: 3,50
    Lokale: Hjemkundskab
    Sted: Højby Skole

Underviser

Navn: bjarne Nielsen

Adresse: Gnibenstrand 83

Email: skamlebak@gmail.com

Telefon privat: 59 59 07 03

Telefon arbejde:

Telefon mobil: 51 18 31 13

Se CV her

bjarne Nielsen

Jeg startede min uddannelse som kok i 1966 på Resturant Josty i Fredriksberghave efter endt læretid fik jeg job i resturant Bjørnekælderen ved Aveny teater også på Fredriksberg. I 1972 købte jeg Ordrupmølle sammen med mine forældre og indrettede den til kro. Den lukkede vi i 1978 og herefter tog Kate og jeg til Stockholm hvor vi arbejde på Den Kongelige Danske Ambassade i et år. Der efter var jeg kok en del år på Hotel Strandparken i Holbæk. Herefter fik jeg job som køkkenchef på Gastronomernes kursusejndom Kursuscenter Rørvig, her var jeg køkkenchef i 18 år. Der efter underviste jeg på Svinninge Produktionsskole i 12 år.

Find vej

Adresse:
Højby Skole
(Hjemkundskab)

4573 Højby