profil billed anette lynge

Anette Lynge

kunstmaler
Anette er en super dygtig underviser i, at tage udgangspunkt i den enkelte elevs niveau
groove

Anne Merete nielsen

Anne Merete Nielsen er uddannet psykomotorisk terapeut og har en lang række efteruddannelser indenfor krop, sind og bevægelse fra bl.a. Nordlys Centret.  
My Project (2) (1)

Annemette, Pødenphandt

sangunderviser
My Project (2) (1)

Arild Bjørn

Pianist
nyby yogalærer

Birgitte Nyby Andersen

Yogalærer
Birgitte er 48 år, mor til 3 og arbejder til dagligt som Yogainstruktør. Hun er uddannet både Hatha og Yin Yogalærer, uddanner sig løbende og underviser bla. fast i Vig motion. Birgitte er desuden uddannet inden for medianbanernes betydning og kropsterapi og bruger disse i sin undervisning.
Hun er ikke bare dygtig men også rigtig sød, så glæd dig
profilbilled grethe bundgård

Grethe Bundgaard

yogalærer

Jeg er uddannet i Dansk Yoga i Valby i 2019 Jeg deltager løbende i mange forskellige kurser, som

inspiration til at variere min undervisning. Jeg har fået viden og indsigt i bindevævets betydning og hvordan bevægelser og øvelser kan bidrage til større velvære i yogaen.

Jeg tilrettelægger min undervisning således, at alle oplever tryghed i at genkende øvelserne, men også blive udfordret på deres eget niveau og får nye erfaringer. Ved øvelser din krop endnu ikke mester, har jeg altid en alternativ måde du kan lave øvelsen på.

My Project (2) (1)

Hanne Helledie

My Project (2) (1)

Hans Meilstrup

keramiklærer

IDA Leerbæk

Keramiker
My Project (2) (1)

Inger Diddan Larsen

yogalærer

Jeanette Teytaud

yogalærer
Jeanette er uddannet yogalære siden 2006, både internationalt og nationalt. Hun uddanner sig løbende og favner bredt. Hun kalder sig selv en kropsnørd, da hendes nysgerrighed på det holistiske menneske er uendelig.
dueholm facial flow

Jonas Dueholm

Jonas Dueholm er certificeret Advanced Fascial Flow® Guide, og er desuden uddannet i musik og bevægelse fra Rytmisk Musikkonservatorium, samt cand. pæd. fra Aarhus Universitet med speciale i kropslig læring.

Jonas underviser i Danmark og udlandet – herhjemme bl.a. i Hjernerystelsesforeningen, på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Københavns Professionshøjskole, Akademi for Bindevævsterapi, samt Den Rytmiske Højskole.

Jonas har en dyb, personlig erfaring med traume og heling. Hans mission er at afsøge, hvordan åbent undersøgende bevægelse kan bruges til at hele og forebygge traume og psykosomatiske skader – og bidrage til et meningsfuldt liv.

My Project (2) (1)

Jytte Kure

My Project (2) (1)

Jørgen Jensen

My Project (2) (1)

Karen B Collin

Yogalærer
My Project (2) (1)

Karen María Bisgaard Jensen

My Project (2) (1)

Karin Linderoth Nielsen

Skrædder
My Project (2) (1)

Kirsten Sandberg

lene jensen

Lene Jensen

 Lene har arbejdet med mennesker siden 1996 og er uddannet NLP samtaleterapeut, coach, familie opstiller, hypnoterapeut.  Lene underviser i NLP Akademiet i kommunikation og personlig udvikling.
Lene er vild med at se mennesker gro, og at se unge tager deres power tilbage, med et større selvværd.

lundgaard bak profil

Lisser Lundgaard Bak

brander profilbilled

Majbritt Brander

Skolelærer
Uddannet folkeskolelærer og multikunstner udi strik, klip, hækl, klistre og meget mere
My Project (2) (1)

Margit Sørensen

profil

Nina Schiøtz

Psykoterapeut

Nina er Reg.Psykoterapeut MPF med 20+ års erfaring fra egen klinik og som supervisor. Hun etablerede “Holte Terapihave” i 2005 og er specialiseret indenfor traume- og stress-behandling. Hun har ligeledes over 15 års erfaring fra psykiatrien - og 25+ års erfaring med at undervise.

Hendes faglige baggrund en 4 årig uddannelse til Gestaltterapeut, efterfulgt af efteruddannelser i Neuroaffektiv Psykoterapi,  Mindfuldness, Naturterapi, flere Traumeforløsende teknikker, Stresscoaching, NADA, Øreakupunktur og meget mere. 

Nina er ligeledes indehaver af Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi.du kan læse meget mere om Nina på: www.Detnatur.dk eller www.nins.dk
boberg profil

Rie Boberg

vegetar kok

Rie Fridorf

Kogekone
Rikke Volf

Rikke Volf

billedkunstner
Rikke er uddannet fra danmarks Designskole og kunstakademiet i Warszawa
Hun eksperimenterer med mange slags materialer.
se mere på www.rivo.dk
My Project (2) (1)

Solveig Kjærulf

Østergaard profilbilled

Susanne Østergaard

naturvejleder

Susanne er et vaskeægte naturmenneske med stor viden om livet i naturen og 35 års undervisnings-erfaring.

Faglig baggrund: Læst Biologi på KU, er lærer-uddannet, instruktør i Mindfuldness, Medicinsk Qi Gong samt Krop og bevægelse.

Susanne har arbejdet 20 år med unge på efterskole med bl.a. Krop og sjæl, naturfag, outdoor, kunst, drama og som huslærer - hvorfor hun har et indgående kendskab til  unges trivsel og sociale udvikling gennem efterskoleåret. Susanne er også erfaren kajakinstruktør på og er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Institut.


Müller profilbilled

Timon Muller

Pianist
Organist og korleder